fbpx

piedzīvojumu NOMETNE “ideja – 2022”

23.07 - 31.07 10:00

Nometnes vērtība ir iespēja bērniem brīvi justies tādiem kādi viņi ir, neliekot tos “stereotipu rāmīšos”, bet veicinot bērnos personības radošo pašizpausmi. Visi nometnes audzinātāji ir pieredzējuši pedagogi un gandrīz visi - kādreizējie idejas nometņu audzēkņi, kas ir viena no panākumu atslēgām, kāpēc bērniem te patīk :-)
Nometnes filozofija - dodam bērniem "makšķeri", nevis "zivi", lai audzinātāju vadībā risinātu dažādas sadzīviskas lietas un situācijas paši.

  • Rīko: Edmunds Veizāns, Agnese Pumpure (Jauniešu centrs "ideja" sadarbībā ar "Veizāna deju skola")
  • Vieta un laiks: Slampe, no 23.jūlija līdz 31.jūlijam ( 9 dienas!)
  • Dzīvošana: Zemgales vidusskola, Skolas iela, Slampes pagasts, Tukuma novads. Googlmap koordinātes: https://goo.gl/maps/i9h2e5db53QTc7zS7
  • Maksa par nometni:
    - (pēc 2022.g. marta aprēķiniem) ~359 EUR tiem, kas mācās vai deklarēti Rīgā, pārējiem ~379 EUR,  Ģimenēm 5% atlaide.
    Cena tika aprēķināta uz 2021.g. augustu pēc vasaras nometnes, kad izmaksas bija cēlušās kopš nometnes izsludināšanas martā līdz nometnes sākumam jūlija beigās un izsludinātā cena bija par zemu reālo izmaksu nosegšanai. Ļoti iespējams, ka martā kalkulētā cena var mainīties arī 2022.g. vasarā.
  • Iemaksa 50% jāveic slēdzot līgumu, pārējā summa jāsamaksā 10 dienas līdz nometnei.
  • Atceļot dalību nometnē un saņemot atpakaļ iemaksāto summu 10 EUR tiek ieturēti kā reģistrācijas maksa nometnei.
  • Cenā ietilpst: ēdināšana 4 reiz dienā, telpu īre, radošās nodarbības, materiāli, pedagogu apmaksa, piedzīvojumi, autobuss no Rīgas un atpakaļ.
  • Vietu skaits ir ierobežots - 90 vai 120 dalībnieku, par pieteikumu pārtraukšanu ziņosim vismaz nedēļu pirms slēgšanas, sekojiet līdzi informācijai mājas lapā, neatlieciet uz pēdējo mirkli. Parasti paspēj tie, kas pieteikušies līdz 31.maijam.

Pieteikšanās kārtība: (kamēr ir brīvas vietas - pieteikšanas anketa ir aktīva)

  1. jāaizpilda dalībnieka anketa pieteikums, (atveras uzspiežot uz vārda "pieteikums"), pieteikumi tiek pieņemti, kamēr šī anketa ir aktīva!
  2. Jāsagaida autumātiskais apstiprinājums (5 min. laikā; mēdz nokļūt arī spamā), uz norādīto epastu no [email protected] uz ko nevar atbildēt, saziņas epasts: [email protected] , reizi nedēļā atbildam arī par saņemtajiem pieteikumiem arī epastos.
  3. jāiepazīstas ar KĀRTĪBAS RULLI! un ar piesardzības pasākumi nometņu dalībniekiem un organizētājiem - speciālais COVID-19 sanitārais protokols (2.pielikums) Līgumā parakstāt punktu, ka esat iepazinušies un anketā atzīmējat ķeksīti, ka esat iepazinušies! (Dokumenti atverās uzklikšķinot uz tiem)
  4. jāaizpilda, jāparaksta līgums (atveras uzklikšķinot uz vārda "līgums") un jāparaksta datu apstrādes atļaujas anketa (3.pielikums) un jānosūta abi dokumenti uz [email protected] ,
  5. jāveic pirmā iemaksa (rekvizīti zemāk),
  6. uz nometni jāņem līdzi ārsta zīme par dalībnieka veselības stāvokli, izsniegta ne ātrāk kā 7 dienas pirms nometnes sākuma!
    Ārstniecības persona novērtē, vai Slimību profilakses un kontroles centrs bērnu nav noteicis kā Covid-19 pacienta kontaktpersonu, vai bērnam nav laboratoriski apstiprināta Covid-19 diagnoze, vai arī bērnam nav Covid-19 vai citu infekcijas slimību saslimšanas pazīmes.
  7. jāveic otrā iemaksa ne vēlāk kā 10 dienas līdz nometnes sākumam.
  8. ierodoties nometne jāsagatavo 1 caurspīdīgā kabatiņā: 2 aizpildīti, parakstīti līgumi, datu apstrādes anketa, ārsta zīme, covid sertifikāts.
  9. parakstītu līguma otro eksemplāru atdosim nometnes iebraukšanas dienā.
  10. saņemsiet e-pasta atgādinājumu, 10 dienas pirms nometnes sākuma, par ierašanās laiku, ārsta zīmi un jaunākajām aktualitātēm par nometni.

Vecākam ir jānodrošina (ierakstot anketā)nometnes rīkotāji ar sekojošu informāciju: PEDIKULOZES (utis) NAV, POTĒŠANĀS ATBILSTOŠI VECUMAM, KONTAKTS AR INFEKCIJAS SLIMĪBĀM NAV, “PRAKTISKI VESELS un drīkst apmeklēt nometni”, informācija par ALERĢIJĀM un HRONISKĀM saslimšanām. COVID19 saslimšanas pazīmju nav!

Līdzi jāņem: gultas veļa: palags, spilvendrāna, segas pārvalks, (gulēšana uz nometnes "Miege" īstajiem matračiem, būs segas un spilveni), guļam piederumi, tualetes piederumi, dvielis, čības, treniņtērps, peldēšanās apģērbs, vilnas zeķes, apavi: sportam, ārai, telpām; kabatas lukturītis, rakstāmpiederumi, sava (metāla, plastmasas) krūzīte ar uzrakstītu vārdu, kaut ko “slepenajam”. Solīdās drēbes „LasVegasas” vakaram.

Ierašanās nometnē Slampē, Zemgales vidusskolā pie centrālās ieejas ar karogu, ieejas sākot no pulksten 9.30 līdz 11.00 (sastrēgumi, parasti ir ierašanās sākumā un beigās)
1) caurspīdīgā kabatiņā dokumentu pakete, kas minēta 8.punktā un bērns;
2)
paņemam līguma savu eksemplāru, visi pārējie dokumenti un maksājumi tiek aizsūtīti elektroniski.
Vecāki skolas teritorijā neienāk! Tualete nepieciešamības gadījumā pieejama kafejnīcā.
Sekojiet tiešraidēm no nometnes FB un IG live kontos!

TEVI SAGAIDA tradicionālā  i-dejas  programma:

  • praktiskās, radošās darbnīcas lieliem un maziem, puikām un meitenēm, kā piemēram: kanvas, ziepes, rotaslietas, lūpukrāsas meitenēm, bet zēniem: krokodila dendija telefons,... u.tml.
  • deju darbnīcas, hip-hop, breakdance, machine dance nodarbības
  • citu netradicionālo mākslu veidi, DJ`ing, MC`ings, pārģērbšanās šovi
  • olu kaujas, ūdens kaujas, netradicionālās sportu spēles, slapjais futbols
  • šausmīgā Nakts trasīte, sajūtu trase,
  • draudzēšanās ar “Slepenajiem” , Lasvegasas vakars
  • Nometnē NAV televizora un NAV datora!
  • supermegavegaextra ultra - kaut kas vēl !?!
  • jautrība garantēta! Kas jau ir bijis tas zina, būs SuperMegaVegaExtraUltra lieliski :o)

Visu dienu kārtība ar plašāku un info būs: www.idejunometne.lv un www.dejuskola.lv / nometnes.

Rekvizīti maksāšanai tikai par vasaras nometnēm:
Biedrība “Jauniešu centrs i-deja”
Reģ.Nr.: 40008067824
Konts: LV76UNLA0050018325887 SEB banka
Mērķī jānorāda bērna vārds uzvārds "par vasaras nometni"
(Rēķinus izrakstam tikai, ja maksā juridiska persona)

N.B. !!! Par riska situācijām!
Nometnē katru dienu būs medmāsa, kas pārbaudīs simptomu pazīmes, tāpēc, pat pie parastas saaukstēšanās simptomiem, kas ir līdzīgi covid19 simptomiem nometne informēs vecākus un būs jārisina iespējamība doties uz mājām. (To paredz covid19 sanitārais protokols)
Tāpēc, apspriedām ar nometnes medmāsu Zentu, kas ir mūsu medmāsa, ka lai maksimāli izvairītos no situācijām, kad bērnam ir "rīta" kakla aizsmakums, kas pazūd pēc stundas, hroniskas iesnas vai temperatūra no alerģijas, vai tml, un, lai viņš netiek sūtīts uzreiz uz mājām, tad:
1) vajag lai ģimenes ārsts to apstiprina un ieraksta ārsta zīmē,
2) lai vecāks to ieraksta pieteikuma anketā sadaļā, "kas vēl būtu jāzina nometnes vadītājiem",
3) ja kāds tiek aizsūtīts tomēr mājās ar šīm saaukstēšanās pazīmēm, kas ir līdzīgas covid19 pazīmēm, tad vecāks ved bērnu pie sava ģimenes ārsta uz pārbaudi vai "ātro" apārstēšanos un, ar ģimenes ārsta zīmi, ka var turpināt apmeklēt nometni brauc atpakaļ!

Nometnes noslēguma dienā 31.jūlijā:
Atvadu rituāli bērniem pulksten 13.30-14.30 aktu zālē un
Koncerts vecākiem ir pulksten 14.30 aktu zālē iekšā. tiks nodrošināts live video versijā FB vai IG live kontos!
Vecāki pēdējā dienā tiek aicināti neierasties skolā, bet uzturēteis skolas teritorijas apkārtnē ievērojot spēkā esošos distancēšanās noteikumus.
Pēc pulksten 15.30 pēc noslēguma ceremonijas visi varēs doties mājās!
Neaizmirstiet apskatīt stendu "aizmirstās mantas", to ir ļoti daudz un uz Rīgu nevedam.
Slampes skola tās stāv līdz atkritumu centralizētai izvešanai.
un live video beigām, bērni pa grupām tiks izlaisti no skolas pie vecākiem, pa dažādām izejām!

Dokumentu sūtīšana un papildus info:  e-mail: [email protected]  
Nometnes satura vadītāja – Agnese Pumpure , t: 27423454,
Nometnes vadītājs - Edmunds Veizāns , t: 29262327

Nometnes vadītāja Licences Nr. RP000356

0 komentāri

Lasi vēl

Mūs atbalsta